Gespreksleiding en dagvoorzitterschap

Gespreksleider met resultaat

Je organiseert een conferentie, teamsessie of intervisie. De locatie weet je te vinden, de cateraar ook. Natuurlijk wil je dat alle deelnemers nieuwe inzichten en ideeën opdoen. Dat de kern geraakt gaat worden. En dat mensen vol energie naar huis gaan.

Maar hoe?

Bel me snel, zou ik zeggen. 🙂 Zeker als je bijeenkomst gaat over leiderschap, verandering en mensontwikkeling. Ik leid namelijk regelmatig conferenties over bijvoorbeeld flexibilisering op de arbeidsmarkt. Over talentontwikkeling en onderwijs. Over management development. En over bijvoorbeeld medezeggenschap.

Kortom, over ‘het verschil maken’.

Mijn meerwaarde

De meerwaarde van mij als gespreksleider of dagvoorzitter:

 • Alle deelnemers doen nieuwe inzichten op.
 • Open en prettige sfeer.
 • Ook moeilijke onderwerpen besproken.
“Life’s most persistent and urgent question is: ‘What are you doing for others?’”
– Martin Luther King

Waar je vanuit kunt gaan

Ik ben jong, optimistisch en af en toe een beetje grappig. Dat straalt af op de deelnemers en sprekers. Ik nodig hen op verrassende manieren uit tot ontmoeting, reflectie en actie. Als betrokken (en neutrale!) buitenstaander leg ik ook de lastige vragen op tafel, met respect voor ieders positie.

Je kunt er op rekenen dat ik jou als organisator waar gewenst ondersteun. Zowel in de voorbereiding als tijdens de bijeenkomst zelf.

Waar je op kunt rekenen

 • Advies over het programma
  Debat, groepsgesprek of kritisch interview? En een spreker? Wie dan?
 • Expertise op leiderschap, verandering en talentontwikkeling.
  Met plezier verdiep ik me in jouw specifieke context, de deelnemers en sprekers.
 • Toegespitsing op jouw specifieke situatie
  Elke bijeenkomst vraagt om iets anders. Ik ben flexibel, ook tijdens de dag.
“Met dank aan Floris is het bestuursdiner een succes geworden. Hij was authentiek, degelijk voorbereid en prikkelend.”
Rob Klooster, directeur bij het Interprovinciaal Overleg IPO
“Met energie en humor leidde Floris onze themabijeenkomst. Hij zorgde ervoor dat we onze doelen op een natuurlijke manier bereikten.”
Karin Vels, Provincie Flevoland

Garantie

Ik garandeer je dat ik de afgesproken doelen voor mijn rol tijdens een bijeenkomst haal. Mocht je na afloop vinden dat dat onverhoopt niet gebeurd is, dan bepaal jij het bedrag dat ik factureer. Er is nog nooit gebruik gemaakt van deze garantie. Omdat opdrachtgevers zonder uitzondering meer dan tevreden zijn.

In beeld

“Floris is betrokken en spontaan. Hij bereidt zich zorgvuldig voor en luistert goed naar de sprekers en deelnemers. En hij leidde onze studiedag met humor.”
Marloes Faddegon, Medilex Onderwijs
“Floris maakte de verbinding tussen alle aanwezigen van ons congres. Hij leidde de dag op een verfrissende, scherpe en dynamische wijze.”
Nicolien Peters-Reek, Nederlandse Foundation voor Management Development

Samenwerken?

Ontdekken of ik inderdaad de gespreksleider of dagvoorzitter ben die je zoekt? Ik ben benieuwd naar je plannen, de datum/data en je verwachtingen. Graag verken ik samen met je of we willen samenwerken. Als ik verwacht dat je meer hebt aan een andere gespreksleider of dagvoorzitter, dan zal ik je desgewenst een suggestie doen.

Contact

Telefonisch ben ik bereikbaar op 06 45789808.

Dat is mijn directe nummer. Ik ben doorgaans het beste bereikbaar in de vroege ochtend of de late middag. Als je mijn voicemail inspreekt, dan bel ik je natuurlijk terug. Je kunt me ook een e-mail sturen: floris@florisalberse.nl.