Training Geef richting met jouw verhaal

Inspireer je team, organisatie en netwerk

Je wilt dat jij en je collega’s het verschil maken? Kies dan de training ‘Geef richting met jouw verhaal’. Als deelnemer ontdek je welke impact jij eigenlijk wilt hebben, en hoe je anderen inspireert met jouw verhaal en storytelling. Zodat je nog meer resultaat en plezier in je werk ervaart.

Resultaat van de training voor jou en je collega’s

  • Je maakt het verschil in je team, organisatie en (klanten)netwerk.
  • Je ervaart meer plezier in je werk.
  • Je werkt nog effectiever samen.
“In een persoonlijke sfeer (her)ontdekten we in korte tijd welk verschil we willen maken! Het was zowel inspannend als ontspannend. Vanuit efficiënt maatwerk leidde Floris een inspirerende workshop voor de medewerkers van gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen (HLT Samen).”
Harmen Janse, Gemeente Hillegom, werkgroep 'Samen werken in de nieuwe organisatie'

Ben je thuis in dit soort formuleringen?

“Wij staan voor het hanteren van een innovatieve strategie gericht op het bevorderen van transitie. Onze high-end focus borgt commitment voor verdere co-creatie.”

“Het primaire doel van het uitrollen is een stukje duurzame uitvoering naar de doelgroep toe. Die duidelijkheid is cruciaal om te excelleren en ontwikkelingen maximaal te accelereren.” Geïnspireerd op @Bobotaal

Hoog tijd voor de training Geef richting met jouw verhaal ! Want:

  • Je ontdekt welk verschil jij wilt maken: op je team, jouw organisatie en de samenleving.
  • Je ervaart de kracht van verhalen en storytelling in jouw context.
  • Je leert mensen te inspireren met jouw verhaal.

Toegespitst op jouw situatie (en locatie)

Ik train jou en je collega’s in concrete stappen naar meer impact. Toegespitst op jullie specifieke situatie of vraag. Als het even kan met blijvend resultaat. De training geef ik bij jou in de organisatie. Ook denk ik desgewenst graag met je mee over een andere spannende locatie die jullie uitdaagt in het ontwikkelen van jullie verhaal en vaardigheden.

De workshop geef ik vorm op basis van jouw wensen. Verschillende opdrachtgevers kozen voor een kennismakingsworkshop Verhalend Leiderschap met een lengte van ongeveer 2 uur. Om daarna samen verder te onderzoeken wat een effectieve vervolgstap is.

Wil je jouw (of jullie gezamenlijke) verhaal ontdekken, onder woorden brengen wat jullie toegevoegde waarde is, en anderen inspireren met jullie verhaal? Dan ontwikkel ik samen met jou een trainingsprogramma van meerdere dagen. Dat doe ik samen met een collega-trainer voor maximale aandacht.

Wat anderen zeggen over de training:

“Storytelling is een cruciale vaardigheid voor verandermanagers. Floris verstaat als geen ander de kunst om te laten zien wat het betekent voor jouw verhaal.”
Jo Vincken, decaan bij Nyenrode Business Universiteit
“Floris leerde me een aantal waardevolle lessen. Met zijn simpele tips weet ik mensen nu nog meer te inspireren.”
Tom Haak, partner bij CruncHR

Deze training in managementtaal:

Met verhalend leiderschap ga je omdenken om zodoende 100 % mvo te zijn. Je leert volop in je kracht te staan. Helemaal leuk, en ook nog eens innovatief en vernieuwend. Met een stukje persoonlijk leiderschap ontstaat een nieuwe dynamiek en een gezonde portie energie.

Nieuwsgierig?

Ik ben benieuwd naar je leervraag en verken graag met je of ik de trainer ben die je zoekt.

Als dat zo is en het klikt van beide kanten, zal ik je een voorstel doen.

Je krijgt daarbij de garantie dat ik de doelen voor mijn rol als trainer behaal.

Als ik verwacht dat je meer hebt aan een andere trainer, dan doe ik je natuurlijk graag een suggestie van een trainer uit mijn netwerk.

Floris Alberse, Gespreksleider, dagvoorzitter en trainer

Contact

Je kunt me bereiken op 0645789808.

Dat is mijn directe nummer. Als je mijn voicemail krijgt, laat dan een bericht achter, dan bel ik je terug.

Meestal ben ik vroeg in de ochtend of laat in de middag het beste bereikbaar.

Liever een mailtje? floris@florisalberse.nl

“Life’s most persistent and urgent question is: ‘What are you doing for others?’”
– Martin Luther King